KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Friday, 21 March 2014

Busuk Yang Berkhasiat

PETAI bukanlah makanan kegemaran sesetengah budaya kerana baunya yang agak kuat sehingga meninggalkan kesan pada mulut dan juga air kencing. Walaupun baunya agak kuat, tetapi ia mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan anda.

Petai mampu membantu mengatasi masalah depresi, obesiti, sembelit, tekanan darah tinggi dan diabetes. Malah ia turut diperkaya dengan karbohidrat kompleks dan serat yang lebih banyak berbanding brokoli, kacang hijau dan juga bayam.
Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...