KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Ingin Bertanya?

Anda Tanya Kak Engku Jawab

Assalamualaikum.


Setiap hari adalah pengalaman baru buat Mama yang berbadan dua. Ini disebabkan setiap kehamilan adalah tidak sama dengan kehamilan sebelumnya. Perlu diketahui kehamilan dan kesihatan adalah perkara yang sangat berkait rapat dan tidak boleh dipandang remeh.

Sebaiknya setiap detik kehamilan perlu dipantau dengan sempurna agar ia berjalan lancar buat ibu dan juga bayi dalam kandungan. Ilmu kehamilan perlu dikuasai oleh Mama dan Papa dengan baik. Dapatkan Tip kehamilan terkini, sila LIKE Page Kak Engku > 

KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan selepas bersalin dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Masalahnya hari ini, ramai Mama yang kurang mahir dengan ilmu kehamilan merasakan setiap perkara yang dialami sebagai satu perkara yang remeh. Akibatnya ia mendatangkan kemudaratan terhadap kesihatan diri serta lebih teruk lagi ia juga mengakibatkan bayi dalam kandungan. Kes seperti keguguran, kecacatan janin, bayi pramatang, bayi mati dalam kandungan dan sebagainya dapat dielakkan jika Mama lebih prihatin akan kepentingan penjagaan diri semasa kehamilan.

Di samping itu, ramai Mama yang kerugian wang ringgit akibat tersalah membeli barangan berpantang dan set bersalin. Akibat daripada kekurangan pengalaman, Mama seringkali terpedaya dengan pujuk rayu penjual di luar sana. Barangan yang dibeli kurang berkesan, tidak serasi dengan diri serta tidak memenuhi keperluan sepanjang berpantang. Akibatnya ia tidak digunakan sepenuhnya dan terbuang begitu sahaja. Perkara sebegini dapat dielakkan jika Mama bertanya kepada yang lebih Pakar.

Seramai 6,600 Fan Page Kak Engku Bidan Bersalin dan lebih 1.323 Juta Pembaca Setia Blog Kak Engku Bidan Bersalin (www.bidanbersalin.blogspot.com) membuatkan Kak Engku terus bersemangat untuk berkongsi pengalaman dan ilmu kehamilan dengan lebih ramai Mama di luar sana. Kak Engku sedia membantu, InsyaAllah.


Maklumat lanjut sila hubungi:

Call / SMS / Wassap : 0192077643


Salam Ceria, Senyum Selalu


Kak Engku Bidan Bersalin


(Ketua Jururawat, Bidan Berdaftar, Kaunselor Penyusuan Bertauliah, Aktif Blogger & Penulis)

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...