KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Saturday, 22 March 2014

Bagaimana Hilangkan Nafas Berbau

Anda peminat bawang putih? Pastinya bau mulut mengganggu keselesaan anda. Ini kerana terdapat 33 sebatian sulfur yang berbeza yang menghasilkan bau semulajadi dalam bawang putih yang diserap melalui aliran darah dan dihembus melalui mulut.

Parsli dan selasih membantu anda menyingkirkan bau tidak enak itu. Polifenol (sebatian yang bertindak seperti antioksidan) dalam herba ini memecahkan sebaian sulfur dalam bawang putih, yang hasilnya nafas anda kembali segar.

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...