KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Tuesday, 1 October 2013

Kebaikan Ais Krim


Ais Krim Bantu Turunkan Berat Mama

Ramai yang beranggapan ais krim menggemukkan! Kesannya ramai yang melupakan keenakkannya walaupun ais krim tinggi kalsium. Sebenarnya mereka yang mengambil pil kalsium akan mengalami penurunan berat badan 26 - 38 peratus lebih banyak berbanding mereka yang berdiet.

Para penyelidik juga turut menjelaskan, pola pemakanan rendah kalsium akan menghentikan kemampuan tubuh membakar lemak. Akibatnya tubuh cenderung untuk membesar dan menjadi gemuk. Jadi nikmatilah keenakan ais krim tanpa rasa curiga. Cuma pastikan anda tidak mengambilnya secara berlebihan sehingga menjejaskan kesihatan.

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...