KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Tuesday, 24 September 2013

Info Diabetes

Diabetes - Satu daripada tujuh orang dewasa di Malaysia menderita penyakit diabetes. Antara 60% - 70% penghidap diabetes mengalami pelbagai bentuk kerosakan saraf. Risiko pemotongan anggota badan juga adalah lebih tinggi bagi mereka yang menghidapi diabetes.

Tidak ramai yang mengetahui mereka menghidapi pra "Diabetes". Pra diabetes berlaku apabila paras gula darah meningkat lebih tinggi daripada biasa tetapi tidak cukup tinggi untuk diklasifikasikan sebagai Diabetes.

Cara terbaik memerangi diabetes diperingkat pra diabetes adalah dengan melakukan kegiatan fizikal selama 30 minit setiap hari, makan makanan sihat serta mengambil suplemen kesihatan untuk mencegah Diabetes.

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...