KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Tuesday, 23 July 2013

Penyusuan Susu Ibu Dan Ubat-UbatanBerhati-hati bila mengambil ubat sekiranya sedang mengandung dan menyusukan anak. Apa jua yang dimakan akan meresap ke dalam susu ibu. Jangan makan ubat jika tidak memerlukannya. Andainya perlu makan ubat, beritahu doktor anda bahawa anda sedang mengandung atau menyusukan anak dan dapatkan penjelasan tentang kesan ubat-ubatan kepada bayi. Kebanyakkan ubat-ubatan tidak menjejaskan kesihatan bayi jika diambil dalam dos yang disarankan.
Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...