KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Wednesday, 24 July 2013

Apabila Keluar RumahJika anda hendak keluar rumah untuk lebih daripada 2 jam, bancuh sejumlah penyusuan seperti biasa dan sejukkan di dalam peti sejuk. Masukkan botol yang didinginbekukan ke dalam kotak perkelahan berpenebat dengan sedikit bungkusan ais, dan simpan hingga selama lapan jam. Ambil termos yang berisi air panas dan panaskan botol anda di dalamnya apabila diperlukan. Jangan sesekali membawa penyusuan panas di dalam termos. Bakteria akan membiak dan mungkin menyebabkan bayi anda sakit perut.

Bancuhan susu tersedia di dalam kotak adalah lebih mudah digunakan apabila anda berada jauh dari rumah. Susu tersebut telah dirawat oleh haba yang tinggi. Oleh itu, susu itu hanya perlu disimpan di tempat yang sejuk untuk memastikannya selamat. Bawa botol dan puting susu steril bersama-sama anda di dalam beg plastik, dan tuangkan bancuhan susu tersebut apabila bayi anda memerlukannya.
Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...