KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Wednesday, 24 July 2013

Senarai Harga Produk Shaklee

Anda boleh merujuk kepada senarai harga di bawah untuk pembelian vitamin Shaklee di mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Jangan lupa untuk menggunakan ID 908001 (Tengku Azmanira), Telefon: 019-2077643 untuk mendapatkan harga istimewa.

Pendaftaran ahli secara terus di cawangan Shaklee memerlukan penaja. Sudi-sudikanlah menamakan Kak Engku, ID 908001 (Tengku Azmanira), Telefon : 019-2077643 sebagai penaja anda! Jangan lupa untuk memaklumkan kepada Kak Engku setelah mendaftar untuk perkongsian ilmu selanjutnya hehehe.

Produk Shaklee hanya boleh didapati di cawangan Shaklee atau pengedar individu yang sah sahaja. Berminat, sudikan hubungi Kak Engku ye.
ID : 908001 / Tengku AzmaniraPost a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...