KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Tuesday, 25 March 2014

Trik Minda Untuk Turunkan Berat Badan

Mempunyai "berat sasaran" bermaksud anda memberi tumpuan dan bukan pada prosesnya. Ia diibaratkan seperti cuba menjadi jutawan tetapi pada masa yang sama sering mengatakan diri belum cukup kaya. Untuk mendapatkan satu juta, anda perlu memberikan tumpuan kepada pengurusan wang yang baik.

Dalam pengurusan berat badan pula, satu-satunya cara untuk mencapai matlamat anda adalah dengan memberi tumpuan kepada apa yang dilakukan setiap hari. Antaranya adalah langkah yang kecil, akif dan merancang makanan. Ingat, fikirkan proses bukan hasilnya.

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...