KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Monday, 24 March 2014

Anda Keracunan Makanan?

Jika anda mempunyai perut yang sensitif atau mengalami keracunan makanan. Rawatan semulajadi mampu membantu mengurangkan masalah anda. Ayuh cuba ini!

Halia - Rasa pedas asli halia mampu mengubati keracunan anda. Rasa pedas ini mengandungi antibiotik yang membuatkan perut anda kembali normal.

Jus Lemon - Pastikan peti sejuk anda mempunyai simpanan jus lemon. Lemon mengandungi sejenis asid yang dapat membunuh bakteria jahat dalam perut. Caranya, campurkan jus lemon dalam minuman anda.

Pudina - Rasa pedas dan segar mampu melegakan perut. Campurkan dengan jus atau teh sebelum anda menikmatinya.

Cuka Epal - Ia membantu menyembuhkan sakit kepala dan sekaligus menyembuhkan masalah penghadaman.

Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...