KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Tuesday, 10 December 2013

Set Mengandung Shaklee - Set Kehamilan Khusus Untuk Ibu Hamil

Set Mengandung Shaklee atau juga dikenali Set Kehamilan Shaklee mengandungi 5 kombinasi vitamin dan mineral yang sangat-sangat diperlukan oleh ibu hamil sepanjang kehamilan. Mengamalkan pengambilan secara konsisten mampu memberi peluang kepada bayi untuk membesar dengan sihat dan selamat semasa di dalam kandungan ibunya.

Antara Vitamin dan Suplemen yang terdapat dalam "Set Mengandung Shaklee" adalah:

  • Vitalea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum.
  • Zat besi dalam Vitalea dapat membantu ibu menambah semula zat besi yang kehilangan kerana telah dibekalkan kepada bayi dalam kandungan.
  • Sebagai antioksidan, iaitu membantu meningkatkan sistem imun dalam badan ibu serta bayi. Ia juga menjadikan kulit lebih cantik dan licin.
  • Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh bertenaga, otak fokus, emosi yang stabil dan menaikkan seri wajah. B complex juga bertindak sebagai anti stress.
  • Kalsium penting untuk bina darah, tulang, gigi dan saraf dalam tubuh badan manusia.
  • Menggantikan kalsium yang kehilangan dalam badan ibu semasa proses kehamilan dan penyusuan.
  • Mengelakkan berlakunya masalah seperti osteoporosis, sengal sendi, reput gigi, tulang belakang, kedutan di wajah dan sebagainya.
  • Membekalkan kalsium yang mencukupi untuk tumbesaran bayi.
  • Sangat baik untuk perkembangan otak janin serta tumbesarannya.
  • Bayi tidak mampu menghasilkan DHA mereka sendiri. Oleh itu, bayi akan menerima DHA daripada ibunya. DHA adalah satu keperluan yang sangat diperlukan oleh bayi semasa dalam kandungan ibunya.
Untuk mengetahui Fungsi dan Kebaikan Set Mengandung Shaklee bagi setiap produk dengan lebih detail, sila klik pada setiap nama produk di atas. InsyaAllah Mama akan mendapat penjelasan yang lebih menyeluruh.Berminat!! untuk mendapatkan Set Kehamilan Shaklee, sudi-sudikan hubungi Kak Engku

Hubungi Kak Engku Untuk Mendapatkan Konsultansi Percuma Dan Cadangan Kombinasi "Set Kehamilan Shaklee" Yang Bersesuaian Dengan Budget.

Pembelian Set Mengandung Shaklee Di Sini, Melayakkan Mama Untuk Mendapat Khidmat Kaunseling PERCUMA Berpantang Dan Penyusuan Dari Kak Engku Bidan Bersalin.

(Kepakaran Kak Engku Adalah Dalam Khidmat Kebidanan, Penjagaan Berpantang, Penjagaan Bayi & Penyusuan Susu Ibu Secara Eksklusif)


WhatsApp / SMS / Hello : 0192077643


Tengku Azmanira Raja Husin
Pengedar Shaklee Berdaftar : ID 908001


Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...