KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Friday, 7 February 2014

Terlupa? Kepal Tangan Anda

Sering mengalami kesulitan mengingat sesuatu? Tak ada salahnya mencuba cara yang ini. Kepalkan tangan untuk beberapa saat. Berdasarkan sebuah penelitian, mengepalkan tangan kanan selama sekitar 90 saat terbukti dapat membantu meningkatkan kemampuan mengingati sesuatu, sedangkan mengepalkan tangan kiri membantu mengingati kembali peristiwa yang lalu.

Ini kerana mengepalkan tangan secara terpisah dapat meningkatkan aktiviti neuron pada kawasan frontal lobe di contralateral hemisphere. Selamat mencuba.

No comments:

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...