KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Monday, 24 February 2014

Membenci Pekerjaan Buruk Bagi Kesihatan Mental

Rasa hampa terhadap pekerjaan, hingga mencetus kebencian disebabkan pelbagai alasan, akan meracuni diri secara perlahan-lahan dan meninggalkan kesan buruk bagi kesihatan mental.

Terdapat kajian melakukan perbandingan kesihatan mental antara para penggangur dengan individu yang membenci pekerjaannya. Hasil kajian menunjukkan tidak ada perbezaan dalam gangguan kesihatan mental, seperti kecemasan dan depresi, antara orang yang menganggur dengan mereka yang kepuasan kerjanya rendah. Kajian juga mendapati, mereka yang tidak puas hati dengan pekerjaannya memiliki tekanan darah yang lebih tinggi walaupun pada waktu tidak bekerja selain berisiko diserang penyakit jantung.

Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...