KEPAKARAN Kak Engku adalah membantu Mama semua untuk mendalami dan mempratikkan ilmu Kehamilan, Berpantang, Penyusuan Dan Penjagaan Bayi secara online agar Mama lebih bersedia, sentiasa ceria dan teruja sebelum dan selepas kelahiran. Di samping menyediakan khidmat nasihat berkaitan barangan keperluan berpantang dan set bersalin yang pratikal digunakan dengan harga yang Murah serta Kualiti yang dijamin Tulin.

Wednesday, 19 February 2014

Kenali Kuku Anda

Bukan sahaja wanita, malah lelaki juga perlu mengambil berat tentang kuku mereka. Kuku memainkan peranan untuk mengetahui tahap kesihatan tubuh anda. Jika kuku anda berwarna pink dan tebal, itu bermakna anda sihat.

Sebaliknya jika kuku kuning dan nipis menunjukkan anda mempunyai masalah pernafasan. Garis melintang pada kuku pula menandakan anda mugkin menghidap diabetes. Manakala kuku berbentuk senduk menandakan anda mengalami kekurangan zat besi.

Post a Comment

Ingin Bertanya?

Nama:
Email:
Mesej:

Kak Engku Mengalu-alukan Sebarang Cadangan & Soalan.


Put a website form like this on your site.

Borang Pesanan

Nama:
Email:
No. Tel:
Alamat Penghantaran:
Produk:
Kuantiti:
Harga Anda:
Brg Nak Bila?:

Isikan Je Harga Yang Anda Inginkan, Asalkan Harga Tu LOGIK, Pasti Kak Engku Setuju. Kat Engku Akan Memberi Respon Secepat Yang Mungkin....Insya Allah.


Click here to create your own form.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...